IGC Zwolle 

Over Ons

Mijn naam is Haymond L Daflaar en  ik ben TCM en Natuurgeneeskundig therapeut. Mijn ervaring is dat de diverse therapieën die ik aan bied een aanvulling dan wel een oplossing kunnen zijn voor verschillende klachten.

Mijn naam is Linda Leigh en ik ben hypnotherapeut. Mijn
ervaring is dat de diverse manieren van hypnose die ik aan bied om van uw klachten af te komen zoals:
angsten, stress, fobieën, eetverslavingen, slechte gewoonten, en schijnbaar onwillige acties, zeer krachtig zijn en snel tot een positief resultaat leidt.

Ik maak gebruik van onder andere: NLP, Hypnotherapie, Havening, Hypnoslim en de complete virtuele maagband. Na een intake gesprek bepalen u en ik welke manier het meest voor u geschikt is.

 

In de huidige hectische maatschappij zijn mensen op zoek naar andere manieren van welbevinden. Dit kan ingegeven zijn door bestaande klachten of een algemeen gevoel. Ik heb mij op verschillende gebieden ontwikkelt om een totaalpakket aan te bieden waarbij ik mensen kan helpen. Ik maak hierbij gebruik van de verschillende technieken en therapieën die de Traditionele Chinese Geneeskunde ons te bieden heeft. Voordat ik met behandelen begin volgt er eerst een intake. Hier kunt u specifieke klachten aangeven. Aan de hand van uw klachten bepaal ik in overleg met u welke behandeling ik ga inzetten.

Ik behandel mensen van jong tot oud en verschillende klachten.

 

Interesse gewekt?

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie